Termékek Menü

Birkózó VB Indulóink – Lőrincz Viktor

Holnap megnyitja kapuit a Papp László Sportaréna a világ legjobb birkózói előtt, akik idén is megküzdenek a földkerekség legjobbjának járó aranyéremért. Már korábban megírtuk, hogy a Magyar Válogatott döntő többsége Honvédos versenyzőkből kerül ki a Birkózó Világbajnokságra, ahol a szakmai stábban Majoros István is meghatározó szerepet kapott.

Az elmúlt napokban tagú csapatunkból már több esélyest bemutattunk nektek, következzen végül, de nem utolsó sorban, birkózó testvérpárosunk fiatalabb tagja Lőrincz Viktor!

Viktor 1990-ben Cegléden született, Európa-bajnok, kétszeres VB bronzérmes, olimpiai ötödik helyezett sportolónk,- aki 87 kilogrammos súlycsoportban – kötöttfogásban - fogja megmutatni, hogy milyen is az igazi küzdelem. Versenynapjai: október 26-27 péntek és szombat!

Viktor fáradhatatlanul készül fel versenyeire, azonban szívesen hódol testvérével közös hobbijának a pecázásnak, és nem kell sokáig győzködni arról sem, hogy teljes erőbedobással vesse bele magát a digitális  kikapcsolódásba. Ennek apropóján még az is elképzelhető, hogy egyesületünk ESport szakosztályában is felbukkanhat… Egy biztos, hogy birkózóként már többször teljesített, és jövő héten is szívvel-lélekkel odateszi magát. .

 

Hajrá Viktor! Hajrá Honvéd! Hajrá Magyarország! 

 

#csakaHonved #HonvedBirkozo #birkozo #wrestling #budapestwrestling2018

Forrás: Budapesti Honvéd Sportegyesület

Tartalomhoz tartozó címkék: FRISS HÍREK