Termékek Menü

12. MACKÓ KUPA

A hagyományosan minden évben megrendezésre kerülő ifjú tornász találkozón a 12. Mackó Kupára kerül sor június 10-én a BHSE torna csarnokában.

Kelemen Zoltán szakosztály-igazgató szívét-lelkét beletette ismét, hogy az ifjú tehetségek összemérjék erejüket, tudásukat a honvéd tornacsarnokában és méltó körülmények között versenyezzenek, ezzel is népszerűsítve sportágunkat. A Honvéd Tornacsarnok falai között olyan kimagasló sportemberek edzettek nap mint nap, mint Csollány Szilveszter olimpiai bajnokunk.

A BHSE tornacsarnoka reggel 9.00 órától várta a sportolókat és kedves szüleiket, sportvezetőiket, illetve a szurkolókat, családtagokat. A tornaterem a régi, de már a felújított öltözők fogadták a lelkes több mint 50 ifjú tornászt.

Kelemen Zoltán szakosztály-igazgató értékelte a versenyt: "„Ismét sikerült ifjú tornászoknak megrendeznünk a Mackó Kupát. A verseny bebizonyította, hogy helye van a mai tornász utánpótlás versenyek között, 6 klub több mint 50 versenyzője, több mint 100 néző és szurkoló volt jelen. Az eseményt megtisztelték díszvendégként a kerület vezetői, Holopné Schramek Kornélia XIII. ker. Alpolgármester asszonya, a BHSE elnökségi tagja, Kastl Egon XIII ker. Sport igazgató, valamint a BHSE vezetői Imre Géza BHSE sportigazgató és Guczoghy György a Torna Szakosztály elnöke."

Honvéd sikerek születtek csapatban, a verseny első és második helyén is a BHSE fiataljai végeztek, míg egyéni összetettben két korosztályban szintén Honvéd sportoló állhatott a dobogó legfelső fokára.

Eredmények: 

Csapatverseny:

 1. BHSE - B
 2. BHSE - A
 3. FTC

Egyéni összetett:

2008-as születésűek:

 1. Nagy Tamás BHSE
 2. Danuka Noel BHSE
 3. Király Patrik BHSE

2009-es születésűek:

 1. Száraz Nesztor BHSE
 2. Márton István KSI
 3. Kovács Péter GYAC

2010-es születésűek:

 1. Ludányi Levente FTC
 2. Simon Ábel KSI
 3. Kovács Ármin DEAC

Kellemes meglepetés volt az eseményen, hogy a BHSE 14 szakosztályának versenyzői közül május hónap legjobb sportolójának a Torna Szakosztály kiválóságát Kállai Zoltánt választották meg a szakosztály-igazgatók.

A Mackó Kupa keretén belül május hónap legjobb sportolójának Kállai Zoltánnak Imre Géza gratulált és adta át a jól megérdemelt ajándékcsomagot (a Scitec Nutritions táplálák kiegészítő csomagját és egy vásárlási utalványt)

Köszönjük a 6 torna klubnak – sportolóiknak, sportvezetőiknek -, hogy részt vettek a 12. Mackó Kupán, köszönet a szurkolóknak és torna szakosztályunknak, hogy ismét megvalósították az egyedülálló gyermek utánpótlás tornánkat a Mackó Kupát!

Tartalomhoz tartozó címkék: FRISS HÍREK UTÁNPÓTLÁS HÍREK