Termékek Menü

FRISS HÍREK - BHSE Év Sportolói 2016

A Budapesti Honvéd Sportegyesület éves rendes Küldöttgyűlésén Dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, a BHSE elnöke és Gergely István ügyvezető elnök adták át a  "Év legjobb Honvéd Sportolói" díjakat!

ÉV NŐI és FÉRFI SPORTOLÓJA 2016:
Szabó Gabriella és Imre Géza lett az év felnőtt sportolói, a Riói Olimpiai Játékokon kimagasló teljesítményükkel érdemelték ki a megtisztelő címet. Szabó Gabriella K2 500 méteren és K4 500 méteren csapatban elért Olimpiai Bajnoki címével, míg Imre Géza párbajtőr egyéniben ezüst, míg csapatban harmadik helyezést ért el Rióban.

 

ÉV PARASPORTOLÓJA 2016:
A 2016. év legjobb parasportolója Dávid Krisztina sportlövő lett a Riói Paralimpiai Játékokon elért 5. helyezésével. 

ÉV EDZŐJE 2016:
Az év edzője Tóth László lett (Szabó Gabriella tavalyi edzője), az év paraedzője pedig az Angliában tartózkodó Zakor Andrea lett. 

ÉV UTÁNPÓTLÁS SPORTOLÓJA 2016:
Szép Balázs öttusázó érdemelte ki a legjobbnak járó díjat, miután a 2016-os évben az Ifjúsági Világbajnokságon váltóban 2.helyet, az Ifjúsági Európa-bajnokságon egyéniben 4.helyet, csapatban 2.helyet, mix váltóban a 4. helyet szerezte meg.

ÉV UTÁNPÓTLÁS EDZŐJE 2016:
Kovács Tamás - Szép Balázs és Tomaschoff Soma edzője érdemelte ki a megtisztelő címet. Tamás Kállai Ákostól vette át a staféta botot az év elején és lett az öttusa szakosztályunk szakosztály-igazgatója.

A díjakat dr. Simicskó István honvédelmi miniszter, a BHSE elnöke és Gergely István ügyvezető elnök adta át a Honvéd kiválóságainak.

Gratulálunk minden díjazottnak!

Tartalomhoz tartozó címkék: FRISS HÍREK UTÁNPÓTLÁS HÍREK