Termékek Menü

FRISS HÍREK - Birkózás - Junior Országos Bajnokság

10 ÉREM A JUNIOR ORSZÁGOS BAJNOKSÁGON!
 
Remekül végződött az esztergomi fiókcsapatunk által megrendezett 2017. évi junior kötöttfogású és női országos bajnokság. A szeptember 23-ai viadalon szakosztályaink összesen tíz érmet zsebeltek be.
Nem talált legyőzőre válogatott birkózóink közül a női 59 kilogrammos Szekér Szimonetta, valamint a kötöttfogású a 66 kilogrammos Árvai Márk és a 96 kilogrammos Érsek Róbert sem, mindhárman látványos, akciódús mérkőzéseket vívtak a bajnokságon. Külön említésre méltó, hogy Szekér eredeti súlycsoportjánál jóval magasabb kategóriában tudott nyerni.
Szintén aranyérmes lett és ezzel sokak számára meglepetést okozott a remekül küzdő 84 kilogrammos Vitek Dáriusz is, a súlycsoport fináléjában a 74 kilogrammos válogatottat, az Eb-ötödik Gégény Dominiket győzte le pontozással versenyzőnk, így megérdemelten vehette át az első helyezettnek járó díjat.
Ugyancsak a dobogón végzett a hölgyeknél Váncza Ivett, Németh Anna és Farkas Mercédesz is, mindhárman a harmadik helyezést érték el, míg a fiúknál második lett Lévai Tamás, harmadikak a Vátzi testvérek, Bálint és Roland, valamint ötödikek Putnoki Zsolt és Hódi Erik.
A versenyt ezúttal helyezetlenül zárta Buczkó Dániel, Kovács Márk és Sebestyén Zoltán is.
 
A remek eredményeknek köszönhetően az esztergomi kötöttfogású junior bajnokság csapatpontversenyét a Budapesti Honvéd SE nyerte!
 
Gratulálunk, fiúk, lányok! CSAK A HONVÉD!
Tartalomhoz tartozó címkék: UTÁNPÓTLÁS HÍREK