Termékek Menü

FRISS HÍREK - Csodás gólok, ünnepi köszöntések és meglepetés vendégek a Kőér utcában az OBI. első fordulójában

Győzelemmel kezdte meg a 2015/2016-os vízilabda bajnoki idényt csapatunk a Racionet Honvéd. A mérkőzés nem csak a szépségdíjas gólokról, hanem meglepetés vendégeinkről is emlékezetes marad. A mérkőzés előtt köszöntöttük a junior világbajnokságon bronzérmet szerző csapat honvédos tagjait, Kardos Gergelyt, Kovács Gergőt és Kalanovics Balázst, illetve az Universiade győztes csapat tagját Illés Sándort.

És akkor a meglepetés vendégeinkről is essen néhány szóJ

Néhány nappal ezelőtt a budapesti Brit Nagykövetség munkatársa kereste meg csapatunk szakosztály-igazgatóját Gergely Istvánt, hogy Budapesten tartózkodik a Brit Hadsereg amatőr vízilabdázóinak csapata, és ha már a vízilabda „császárainak” országában járnak, szeretnének megtekinteni egy első osztályú mérkőzést, illetve szívesen részt vennének egy közös edzésen. Természetesnek vették, hogy a Honvédelmi Minisztérium által támogatott sportegyesület kirakatcsapatát – amely az elmúlt évtized egyetlen Euroliga győztes csapata – mérkőzését szeretnék megtekinteni, ahol a fiatal sportolóink mellett olyan kiváló sportemberek is vízbe szállnak, mint a napokban 38. születésnapját ünneplő 3x olimpiai bajnok Dr. Kiss Gergely, vagy a 2x olimpiai bajnok Dr. Steinmetz Barnabás.

Mondhatni, ilyen közönség előtt kötelező a győzelem, ezért a fiúk mindent meg is tettek a vízben, remek játékkal 12:10-re legyőzték az UVSE csapatát.

A 12 hazai találatból Dr. Kiss Gergő 4 góllal vette ki a részét – bizton állíthatjuk „jó az Öreg a háznál”

Holnap este a Kőér utcai sportuszodában közös edzésen vesznek részt Vad Lajos vezetőedző irányítása mellett a két csapat vízilabdázói, biztosak vagyunk abban, hogy a brit vízilabdázók testközelből tapasztalhatják meg miért is vagyunk a világ vízilabda elitjében több mint 30 éve.

Racionet Honvéd: UVSE 12:10 (2:2, 2:3, 4:3, 4:2)
Góllövők: Dr. Kiss Gergely 4, Fazekas Tibor 3, Kovács Gergő 2, Simon Roland, Kalanovics Balázs, Fejős Róbert 1-1 gól.

Csak a Honvéd!

Tartalomhoz tartozó címkék: FRISS HÍREK