Termékek Menü

FRISS HÍREK - Világbajnok a Millenium Waterpolo Dream Team!

HONVÉD HÍREK - FINA MASTERS VB
Aranyérmes a Millenium Waterpolo Dream Team!
Szívből gratulálunk a csapatnak, köztük a Honvéd színeiben olimpiai aranyérmes játékosoknak és vízilabda csapatunk szakosztály-igazgatójának!
Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Gergely István, dr. Kiss Gergely, dr. Molnár Tamás, dr. Steinmetz Barnabás, Vári Attila 
#mertavizosszekot
#csakahonved


FINA MASTERS-VILÁGBAJNOKSÁG 
MILLENIUM WATERPOLO DREAM TEAM
Férfiak 
40+ 
Döntő: Millennium–S.Petersburg (orosz) 16–3A negyedik magyar aranyérmet szerezte a Millennium a masters-világbajnokságon, a legendás aranycsapat a döntőben az orosz S.Petersburg együttesét győzte le 16–3-ra. 
Ezt nem lehet megunni! A közönség legalábbis képtelen megunni, hogy újra meg újra vízben láthatja a régi kedvenceket. Vasárnap estére már 25 ezer boldog szurkolónál járt a Millennium, amely ötödször is telt ház előtt csobbant vízbe a masters-világbajnokságon.

És természetesen ötödször is győzött, mi több gálázva győzött, bár a mérkőzés előtt sem volt kétségünk, hogy fölényes diadal lesz a vége. Még akkor sem, ha a S.Petersburg keretében ott volt Irek Zinnurov és Sergei Garbuzov, aki játszott a mieinkkel szemben elveszített 2000-es olimpiai döntőben.

Sydneyben 13–6-ra, míg most Budapesten 16–3-ra nyert a magyar válogatott. A legendák első gólját Biros Péter szerezte, aki másfél negyed alatt triplázott, míg az oroszok 5–0 után találtak be először. A gálahangulat persze most sem maradt el, a 16 gól mellett Hajdú B. István is fűtötte a közönséget, amely hallhatóan remekül szórakozott. A nézők talán bele sem gondoltak, hogy jelen állás szerint most látták így együtt utoljára a legendás csapatot. (Hacsak nem lesz valahol még egy búcsúmeccs, vagy még egy masters-vb, amin elindulnak a hősök.)

Mindenesetre az aranycsapat hét nap alatt öt győzelmet aratott, ötször töltötte meg a Hajós uszodát, s ha kicsit lassabban is pörögtek az események, meggyőződhettünk róla, a szurkolók nem felejtették el a legendáikat. Még mindig imádják őket. Ők pedig imádják, hogy imádják őket.

Szép volt, fiúk, köszönjük!

Tartalomhoz tartozó címkék: FRISS HÍREK