Termékek Menü

FRISS - Lukács Norbert bronzérme Madridból!

Budapesti Honvéd Sportegyesület Birkózó Szakosztály fényképe.

Lukács Norbert a Honvéd kiváló birkózója bronzérmes a madridi nemzetközi birkózóversenyen!

A 2017. évi felnőtt nemzetközi szabad- és kötöttfogású, valamint női Spanyol Nagydíjnak Madrid városa adott otthont július 15-16 között. A rangos eseményen Magyarország a szabadfogású férfi és női szakágban képviseltette magát, ahol ezúttal egyetlen honvédos birkózó, Lukács Norbert is szőnyegre lépett.

Szakosztályunk többszörös magyar bajnok, válogatott versenyzője a 65 kilogrammosok között szerencsésen sorsolt, hiszen a felső ágra került, így csak a negyeddöntők során kellett becsatlakoznia a versenybe.

Luki egy spanyolt rögtön legázolt, 10-0-ra verte meg őt, ezzel már is az elődöntőben tudhatta magát. Ekkor következett azonban a későbbi ezüstérmes iráni birkózó, aki ugyanekkora arányú vereséget mért Lukira.

Birkózóink tehát kénytelen volt beérni a bronzmérkőzéssel, ahol egy dél-afrikai birkózóval nézhetett farkasszemet. Norbinak nem okozott különösebb problémát a bronzcsata, 10-0-s győzelemmel érdemelte ki a bronzérmet, amit a dobogó harmadik fokán vehetett át az ünnepélyes eredményhirdetés során.

GRATULÁLUNK LUKI! CSAK A HONVÉD!

Tartalomhoz tartozó címkék: FRISS HÍREK