Termékek Menü

Gyere kajakozni a Honvédba!

A világ történelmében az első kajakosok az eszkimók voltak és igen lassan haladtak, de nekik nem a versenyzés, hanem a túlélés volt a fő céljuk. A sport több mint száz éve az öreg kontinensre is eljutott és a magyar kajakosok és kenusok szinte a kezdetek óta a világ élvonalában vannak.

Ha még nem próbáltad, akkor eláruljuk, hogy nagyon jó móka napsütésben a vízen suhanni, felfedezni a partvonalat, fák alatt bujkálni, híd alatt átevezni vagy egy nagy hajó hullámán szörfözni. Nyáron, akinek kedve van, az utazhat velünk versenyezni az ország legszebb helyeire és a legszorgalmasabbak külföldön is megmutathatják tudásukat. Télen változatos szárazföldi és uszodai edzéseken vehetsz részt a barátaiddal és síelni is el szoktunk járni!

 

A III. kerületben található Kajak-Kenu Szakosztályunk most felvételt hirdet 8-11 éves lányok és fiúk számára, hogy suli után hasznos és egészséges kikapcsolódást biztosítson az arra érdeklődőknek.

 

Ha a Hajógyári-sziget közelében laksz vagy jársz suliba és jó levegőn, kiváló társaságban szeretnél eltölteni néhány délutánt és a nyári szünetet is, akkor vedd fel a kapcsolatot Márfi Gábor utánpótlás edzővel a 06 30 583 5821-es telefonon vagy a kajak@honved.hu email címen!

#csakaHonved #HonvedKajak #kajakkenu #canoe #kayak #kajak #kenu

 

Forrás: Budapesti Honvéd Sportegyesület
Tartalomhoz tartozó címkék: FRISS HÍREK