Termékek Menü

Karate - XV. Cikádor Kupa

Karatéink október 6-án Szekszárdra látogattak, hogy egy országos meghívásos versenyen lépjenek tatamira, mely kiváló felkészülési lehetőséget is nyújtott egyben kicsiknek és nagyoknak is.

Ennek a hagyományos megmérettetésnek 2003-ig nyúlnak vissza a gyökerei, egy bátaszéki felkészítő versenyből nőtte ki magát és ezúttal is a Szekszárdi Városi Sportcsarnok adott otthont az eseménynek!

 

Kis harcosaink összesen 8 arany-, 10 ezüst-  és 9 bronzérmet hoztak haza, valamint a „Kodomo” kategóriában a 3. legeredményesebb csapatnak járó kupát is megnyerték. 

 

Aranyérmeseink: Fekete Anna Luca, Molnár Virág, Keresztessy Fruzsina, Jurecska Rajmund, Keller Balázs, Sebők Áron, Sebők Gergő Ábel és Szilágyi Bence.

Ezüstérmeseink: Frey Liliána, Kámány Olívia, Váradi Szabó Annalilla, Istovics Ádám, Kóczé Krisztofer, Krámos Dániel, Sebők Áron, Sevella Gergely, Szilágyi Bence, és Wáger Lóránd.

Bronzérmeseink: Papik Szonja, Chiellini Antonio, Dévényi Bence, Hidvégi Balázs, Kovács Botond, Kumar Rohit, Olajos Marcell, Patai Gergő és Viemann Simon.

 

Gratulálunk Minden versenyzőnek! 

 

☝ Ne feledjétek, hamarosan rajtol a 4-15 éves korosztályosoknak megrendezésre kerülő 25. Kodomo Kupa, melyen shikodachi, szivacs kumite, kata és kumite versenyszámok kerülnek megrendezésre.

Időpont: 2018. október 14. vasárnap, 9.30-tól 

Helyszín: LÁNG SPORTCSARNOK (lelátós sportcsarnok) Bp. XIII. kerület, Rozsnyai utca 4.

 

Mindenkit Szeretettel várunk! 

 

#csakaHonved #HonvedKarate #MagyarKarate #Karate

Tartalomhoz tartozó címkék: FRISS HÍREK UTÁNPÓTLÁS HÍREK