Termékek Menü

UTÁNPÓTLÁS HÍREK - Két nap alatt 3 ezüstöt és egy hatodik helyet szereztek fiataljaink.

Hétvégén rendezték meg kadet korosztályban a tőr OB-ot. A két nap alatt 3 ezüstöt és egy hatodik helyet szereztek fiataljaink.
Egyéniben a lányoknál és a fiúknál is honvédos versenyző állhatott a dobogó második fokára. A lányoknál Szántay Anna a döntőben szenvedett vereséget egy tussal. A fiúknál Eszes-Kovács Maxim szintén a döntőben maradt alul és lett második. A csapatoknál a lányok ismét remekeltek, hiszen a Horváth Lilla, Szántay Anna, Tádics Ráchel, Tóth Szonja összetételű kvartett ezüstérmet szerzett, második csapatunk 8. lett. A fiúk sajnos nem jutottak a legjobb négy közé, hatodik helyen zártak. Tőr kadet Országos Bajnokság Lány Egyéni( 39 induló ) 1. Pöltz Anna MTK, 2. Szántay Anna BHSE
Tőr kadet Országos Bajnokság Fiú Egyéni.( 43 induló ) 1.Bényei Erik Törekvés, 2. Eszes-Kovács Maxim BHSE Tőr kadet Országos Bajnokság Női Csapat ( 9 csapat ) 1.Mtk 2. BHSE I.( Horváth Lilla, Szántay Anna, Tádics Ráchel, Tóth Szonja )…8. BHSE II. ( Guba Bíbor, Németh Luca,, Pusztai Boglárka) Tőr kadet Országos Bajnokság Fiú Csapat ( 9 csapat ) 1.Törekvés ……..6. BHSE ( Babanics Gergely,Eszes-Kovács Maxim, Egyházi Attila, Polgár Bencze ) 
A párbajtőrözőknél az Olimpici versenysorozatban rendeztek versenyt a hétvégén. Két döntősünk is volt. A lányoknál törpici korosztályban Frankó Kata, és az újonc fiúknál Trimmel András egyaránt 7. lett.
A Versenyzőknek és Edzőiknek Gratulálunk!
Hajrá Honvéd!!!
Tartalomhoz tartozó címkék: UTÁNPÓTLÁS HÍREK